Reacties & Ervaringen van mijn klanten...

Heb jij ervaring met mijn werk en wil je ook een reactie geven?
Ga dan naar mijn reactieformulier…

Geschreven door Waling en Aukje Kroondijk…

Na 25 jaar van verzamelen met onze verschillende stijlen waren we wel toe aan een nieuwe start.

De verbouw en verduurzaming van onze woning bracht dit goed samen met een luisterend oor van Cisca. Zij zette dit om naar kansen. Cisca heeft passie voor haar werk en brengt haar enthousiasme over op de klant. Een feest om mee samen te werken.

Cisca geeft lichtadvies, kleuradvies, inrichtingsadvies tot en met materiaalkeuze in combinatie met de vraag welke meubels en herinneringen we samen willen behouden. Cisca heeft ons vervolgens begeleid in de zoektocht en keuze voor de sfeer in onze woning. Een all-in advies.

Het resultaat is boven verwachting!
Cisca, onze oprechte dank daarvoor.

Geschreven door Wietse en Meta Pijlman

Na eerdere ervaringen met de adviezen van Cisca hebben we haar vanaf het eerste moment betrokken bij het ontwerp en de inrichting van onze nieuwe woning in Meppel.

Al voor de gang naar de architect heeft Cisca de grote lijnen van de indeling en het ontwerp van onze woning uitgezet.

Cisca heeft onze woonwensen op fantastische wijze vertaald in een schitterend ontwerp. Ze bezit een zeer groot inlevingsvermogen en is uitstekend in staat om met haar creativiteit een heel mooi ontwerp te realiseren.

Het is haar gelukt om onze bestaande meubels in onze nieuwe woning te krijgen, aangevuld met een prachtig kleuradvies. Ook tijdens de bouw konden we haar altijd raadplegen voor raad en advies.

Een van de pronkstukken is de door Cisca bedachte doorkijk open haard die prachtig tussen de keuken en de woonkamer is geplaatst.

Onze woning is mede door Cisca helemaal geworden wat we er van hadden verwacht en we genieten nog elke dag van de details die ze hierin heeft aangebracht.

Geschreven door Beerd en Sara…

Ciska heeft ons interieuradvies gegeven voor onze woonkamer in ons nieuwe huis. Normaal gesproken betekent het volledig inrichten van een woonkamer, veel keuzestress. Maar wat een verademing om dit met Ciska te kunnen doen. Twee dagen later zijn we nog steeds enthousiast over het feit dat we zo geslaagd zijn.

Na een leuke brainstorm en schets hadden we een duidelijk vertrekpunt voor onze inrichting. Met de schets in de hand gingen we aan de slag. Samen met Ciska hebben we in een dag de juiste meubels bij elkaar weten te zoeken. Ciska heeft erg veel kennis en snapte onze wensen erg goed. Ze durfde ook kritisch/eerlijk te zijn als onze wensen niet matchte met de stijl van de rest van de inrichting. Dit gaf ons het vertrouwen om haar vrijwel 1:1 te volgen in haar adviezen. We kunnen niet wachten om alle meubels en kleuren bij elkaar te zien. Kortom, we kunnen Ciska echt aanraden voor interieuradvies met een verfrissende blik.

Sara & Beerd

Geschreven door Anita en Derk...

Cisca, je hebt ons geweldig geholpen met de keuzes voor de inrichting van onze nieuwe woning.
Je hebt onze verschillende wensen samen gebracht in een uitgewerkt plan. Het blijkt dat modern en landelijk heel goed samen gaan. Het resultaat mag er dan ook zijn.
Rustige tinten en een heerlijke en gezellige sfeer. Het is ons thuis geworden.
We zijn super tevreden!

Geschreven door Harm en Anneke Bergman...

Het ontwerp wat je voor ons hebt gemaakt, hebben wij bijna precies opgevolgd. De schilder kon zo aan de gang met de kleuren die precies opgeschreven waren.
Meubel stukken die wij er nog bij moesten hebben, konden wij zo uit de winkel uitzoeken, bijna alles precies zo neergezet als op de ontwerptekening, en nu hebben wij toch een mooie woonkamer.
Super gezellig en mooi dus zeer bedankt voor jouw advies.
groeten van de Bergmannen

Geschreven door Ester en Henk Heddema...

Je hebt ons vorig jaar super geholpen met het opnieuw inrichten van onze woonkamer. We hebben je na het oriënterend gesprek de ‘vrije hand’ gegeven. Je ontwerp was mooi, waarbij al onze wensen ingevuld waren, compleet met kleurenadvies. We hebben je ideeën 1 op 1 overgenomen, je hebt ons als personal shopper bij Home Center van A tot Z begeleid bij de aankoop van de nieuwe meubels en het resultaat mag er zijn! We zijn er ontzettend blij mee en zullen je zeker aanraden bij iedereen die interieuradvies nodig heeft.

Geschreven door Rudolf en Roelina ...

Cisca jij bezit het talent om precies te weten wat bij iemand past.
Het ontwerp was geweldig en het resultaat is nog mooier. Nogmaals hartelijk dank.
groetjes uit Havelte

Geschreven door Nynke Benedictus ...

Ondanks dat het een ware zoektocht was om de juiste kleur te vinden voor onze nieuwe keuken is Cisca hier met vlag en wimpel voor geslaagd. Zelf hadden we dit niet gevonden, maar ook zeker niet gedurfd. Hier hadden we echt ondersteuning voor nodig en deze hebben we bij jou gevonden. We genieten dagelijks van het resultaat. Cisca hartelijk dank voor je bijdrage.
Groeten Jacob en Nynke

Geschreven door Miranda

Hoe leuk was dat, wij kregen van oud buren als cadeau een interieuradvies van Cisca voor ons nieuwbouwhuis. Het huis stond er nog niet, de tekeningen die wij hadden dienden als leidraad.
Cisca heeft daarbij onze wensen vertaald naar een prachtig moodboard, waarbij verschillende vormen zijn gebruikt. Sinds afgelopen mei 2019 zijn wij in ons huis komen wonen, en alles klopt.
Enorm bedankt!

Geschreven door Reina en Erik Zegeling...

Je advies was geweldig! Van een "antiek" huis heb je een prachtig, harmonieus geheel gecreeerd. Zonder jouw advies waren we ongetwijfeld met "kleuren" begonnen. En dat had tot spijt geleid. De schilders zijn hard aan het werk met de door jou getipte kleuren. Je bent een topper! Ga zo door.

Geschreven door Albertje Rijkema...

Cisca, hartelijk dank voor je prachtige ontwerp van onze woonkamer. Hij is nu helemaal klaar en het is een heerlijke plek in onze boerderij geworden. Alles is prachtig op elkaar afgestemd, dat hadden we zelf niet zo kunnen bedenken. Je begreep precies welke sfeer we bedoelden, hadden dit ook niet anders verwacht omdat je ook al onze kelder had omgetoverd in een prachtig kantoor. Succes met de opdrachten, en je site is mooi geworden zien we! Groetjes Albertje, Luc, Iris en Marieke

Geschreven door Lies & Jochem...

Cisca, na een eerste kennismaking heb jij een perfect kleur, styling en interieuradvies gegeven voor onze woonkamer.
Jouw aanpak en werkwijze heeft ons enorm aangesproken. Ook met invulling van bestaande elementen heb je toch een heel ander en prachtig ontwerp gemaakt. We zijn dan ook erg blij met het eindresultaat. Cisca, nogmaals hartelijk dank en je bent een aanrader voor iedereen die wat dan ook in huis "restylen" wil.

Geschreven door Cees Bonnema en Sylvia Heida...

Cisca heeft bij ons vorig jaar een interieur-en stylingadvies gegeven voor onze nieuwe woning. Wij zijn nog steeds enorm blij met ons nieuwe interieur. De begeleiding van Cisca is ons zeer goed bevallen. We kunnen het iedereen aanraden! Cisca nogmaals dank en je weet je bent van harte welkom.

Geschreven door Henk & Karen

We wilden de woonkamer graag anders inrichten, maar wisten niet goed hoe hier vorm aan te geven. Cisca heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en ons enorm geholpen met haar adviezen. Ze kwam met ideeen waar we zelf nooit op waren gekomen. Ze kwam in korte tijd met een heel mooi ontwerp waar we goed mee uit de voeten konden. Nu alles helemaal klaar is zijn we erg tevreden met het resultaat. De woonkamer is een gezellige plek geworden waar we ons helemaal thuis voelen.

Geschreven door Linda...

Begin dit jaar ben ik samen gaan wonen met mijn vriend. We gingen meubelzaak in en uit.... en toen kwamen we Cisca tegen. Cisca heeft ons allerlei adviezen gegeven Alle voor- en nadelen komen voorbij en ze nam uitgebreid de tijd om van ons huis een thuis te maken.
Cisca, ik wil je bedanken voor alle tijd en energie die je er in hebt gestoken. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn! Mensen die bij ons thuis komen, vinden het mooi en zeggen dat alles bij elkaar past. De basiskleuren zijn natuurlijk en geven rust. De accentkleur komt overal weer een beetje terug. Wanneer ik in huis ben en om me heen kijk, kan ik echt zeggen van dit is mijn thuis!

Geschreven door Dennis Ubben ...

Cisca, ontzettend bedankt voor je advies en je ontwerp. In april mijn eigen huis gekregen. Samen met jou de kleuren en de inrichting bepaald. Nagenoeg volledig opgevolgd. Ook als ik tussentijds met vragen zat, mocht ik altijd contact opnemen om je raad en advies. Al met al heb je me ontzettend geholpen en er voor gezorgd dat mijn huis ook echt als mijn thuis voelt. Ik zal je ook zeker bij anderen aanbevelen als ze interieuradvies willen.

Geschreven door Reinolt...

Cisca, vorig jaar heb ik de sleutel gekregen van mijn eerste eigen woning. Belangrijk was dat het een plek zou worden waarin ik mij thuis zou voelen. Het ontwerp wat je hebt gemaakt is boven mijn verwachting. Ik had het zelf nooit zo bedacht, maar ben er zeer blij mee en alles past perfect bij elkaar. Tevens heb je in het ontwerp specifiek rekening gehouden met mijn rolstoel. Dit laat echt zien dat jij je goed in de klant verplaatst. Nogmaals erg veel dank!!

Geschreven door Bert en Margreet Piest...

Na 10 jaar vonden we het tijd om onze woonkamer opnieuw te restylen. Aangezien we niet goed wisten wat er precies veranderd moest worden hebben we Cisca benaderd. Cisca kan zich goed verplaatsen in haar opdrachtgever(s), ze luistert naar de wensen van de klant en houdt rekening met de bestaande meubelen. Het eindresultaat is een realistische weergave geworden van het moodboard dat Cisca voor ons had gemaakt zodat we er een beter beeld bij kregen. We zijn erg tevreden met het eindresultaat. Bedankt Cisca voor het prettige contact dat we tijdens dit traject gehad hebben.